Автономний поглинач (Регенеративна установка) AirGEN

Автономний поглинач MineARC Systems AirGEN призначений для очищення повітря всередині стаціонарних та нерухомих герметичних об’єктів від токсичних газів.

Зазвичай, повітря всередині таких об’єктів потребує очищення від двоокису вуглецю (далі СО2) який виділяють люди в процесі дихання. В деяких випадках, повітря всередині потребує очищення від окису вуглецю (далі СО), наприклад під час пожежі, або від інших токсичних газів, наприклад під час застосування зброї масового ураження.

Тільки сховище, що 100% ізольоване від зовнішнього середовища, гарантує безпеку від попадання диму та інших шкідливих токсинів. Гази CO і CO2 можуть стати смертельними у високих концентраціях. Для поглинання СО2 застосовується патрон-поглинач CO2, а для поглинання СО застосовується патрон-поглинач CO.

Рух повітря крізь патрони-поглиначі забезпечує поглинач AirGEN (скрубер) який може бути додатково оснащений резервним джерелом електроживлення.

Автономний поглинач MineARC Systems AirGEN дозволяє використовувати одночасно один патрон-поглинач CO2, або один патрон-поглинач CO2 та один патрон-поглинач CO.

регенеративна установка

Постачається в двох варіантах комплектації: з живленням тільки від мережі (AG-35) або з живленням від джерела безперебійного живлення (AG-35-BB).