ХV Міжнародний виставковий форум “Технології захисту/ПожТех – 2016“

З 11 по 14 жовтня 2016 року, напередодні Дня захисника України в Міжнародному виставковому центрі пройшов ХV Міжнародний виставковий форум “Технології захисту / ПожТех – 2016.

Компанія ВЕБКОМ в черговий раз взяла участь у виставці, яка пройшла в рамках цього форуму.

Нами було представлено сучасне обладнання для захисних споруд цивільного захисту (сховищ, ПРУ, бункерів, panic-room).

Двері герметичніВперше в Україні було представлено герметичні двері типу ДУ-IV-2, виробництва компанії ВЕБКОМ (Україна). Двері служать для надійного перекриття вхідних отворів захисних споруд цивільного захисту, і недопущення проникнення всередину отруйних речовин і вибухової хвилі.

fah1600-600newsТакож, на стенді ВЕБКОМ була продемонстрована фильтровентиляційна установка FAH 1600/600, виробництва компанії Beth-El Zikhron Yaaqov Industries Ltd. (Ізраїль). Установка призначена для подачі свіжого, очищеного від усіх відомих бойових газів, біологічних та бактеріологічних речовин і пилу повітря в захисні споруди цивільного захисту. Противибухові пристрої, що входять до комплекту цієї установки захищають людей і обладнання всередині захисної споруди від впливу вибухової хвилі.

Як і очикувалося, наша експозиція привернула увагу багатьох відвідувачів. Ми були раді поспілкуватися із усіма, хто відвідав наш стенд, і будемо з нетерпінням чекати на зустріч у наступному році!

tz2016_visit


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *